Діти відчувають необхідність у солодкому. Та й дорослі не відстають. )))) “Я щодня їм щось солодке, а іноді і весь день проходить на солодощах. Я не можу без солодкого. У мене мозок без нього не працює!” Якщо Ви дізнаєтесь свої фрази – це стаття для Вас.

Пальмова олія, яка знаходиться у складі кондитерських виробів, цукерок та інших солодощів, патологічно впливає на підшлункову залозу, єдиний орган, який не відновлюється і не трансплантується. Різні консерванти є провокаторами алергічних реакцій та провокаторами аутоімунних захворювань, онкології. просто закрити на це очі і сподіватися, що Тебе чи Твоєї дитини це не торкнеться просто безглуздо.

Як дотримуватися правильного харчування, якщо не відмовитися від солодощів?

Цукерки своїми руками

домашні цукеркиУ блендері чи м’ясорубці подрібнити улюблені горіхи, сухофрукти. Це готова суміш для цукерок. Різне поєднання інгредієнтів дає різні смаки. Якщо банан Вам можна, його використовуйте так само. Для смаку “рафаелло” додайте в суміш кокосову стружку. Якщо Ви хочете більш солодкий смак – додайте стевію. Борошно кероб-бобів допоможе замінити шоколад. Такі цукерки у холодильнику зберігаються 5 днів. Діти люблять цікаву та гарну подачу. Тому Ви маєте проявити фантазію. Цікава коробочка, в серединку цукерки покласти особливість… Всі інгредієнти можна знайти в інтернеті.

Смачного!

Відгуки – Цукерки своїми руками

guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments