Діти відчувають необхідність у солодкому. Та й дорослі не відстають. )))) “Я щодня їм щось солодке, а іноді і весь день проходить на солодощах. Я не можу без солодкого. У мене мозок без нього не працює!” Якщо Ви дізнаєтесь свої фрази – це стаття для Вас.
Пальмова олія, яка знаходиться у складі кондитерських виробів, цукерок та інших солодощів, патологічно впливає на підшлункову залозу, єдиний орган, який не відновлюється і не трансплантується. Різні консерванти є провокаторами алергічних реакцій та провокаторами аутоімунних захворювань, онкології. просто закрити на це очі і сподіватися, що Тебе чи Твоєї дитини це не торкнеться просто безглуздо.
Як дотримуватися правильного харчування, якщо не відмовитися від солодощів?
Цукерки своїми руками
У блендері чи м’ясорубці подрібнити улюблені горіхи, сухофрукти. Це готова суміш для цукерок. Різне поєднання інгредієнтів дає різні смаки. Якщо банан Вам можна, його використовуйте так само. Для смаку “рафаелло” додайте в суміш кокосову стружку. Якщо Ви хочете більш солодкий смак – додайте стевію. Борошно кероб-бобів допоможе замінити шоколад. Такі цукерки у холодильнику зберігаються 5 днів. Діти люблять цікаву та гарну подачу. Тому Ви маєте проявити фантазію. Цікава коробочка, в серединку цукерки покласти особливість… Всі інгредієнти можна знайти в інтернеті.
Смачного!