Медики не перший рік трубять у ЗМІ про те, що курячі стегенця шкодять здоров’ю. Вся справа не в м’ясі. Адже куряче м’ясо залишається одним із дієтичних продуктів і джерелом тваринного білка. А в експериментах, які ставлять виробники над птахом із метою підвищити прибутковість підприємства. Все частіше фіксуються випадки, коли люди потрапляли в реанімацію та заробляли довічні хронічні проблеми зі здоров’ям через речовини, що містяться в курці.
У країнах СНД куряче м’ясо, шкода якого дедалі частіше підтверджується в лабораторних умовах, залишалося найпопулярнішим продуктом тваринного походження. За 2018 рік було продано 2,5 мільйона тонн курки в Україні, а це 50% усіх м’ясних продажів.
Виробники «наколюють» курячі стегенця, шкода від таких маніпуляцій зазвичай відразу в очі не впадає, а має накопичувальний ефект. Найчастіше курячі стегенця наколюють гормонами, фосфатами та антибіотиками. Гормони провокують прискорене зростання птиці – 42 дні замість півроку. Антибіотики знижують смертність поголів’я, крім хвороб. Фосфати затримують вологу в м’язових волокнах, підвищуючи цим обсяг і масу продукту. Все це приносить шкоду людському організму, регулярно вживаючи курячі стегенця можна заробити масу проблем зі здоров’ям.
Курячі стегенця – це популярна страва, але їхня дія на здоров’я може залежати від способу приготування, частини курки та додаткових інгредієнтів.
Ось деякі фактори, які слід врахувати:
- Вміст жиру та калорій. Курячі стегенця містять шкіру та жир, що робить їх більш калорійними та багатими жирами, ніж інші частини курки, такі як грудка без шкіри. Постійне споживання великої кількості жирних курячих стегенець може призвести до набору ваги та збільшення рівня холестерину в крові.
- Спосіб приготування. Спосіб приготування курячих стегенець може сильно впливати на їх шкідливість. Якщо стегенця смажать у безлічі олії або маринуються в цукрових соусах, це може збільшити вміст калорій, цукру та насичених жирів.
- Вміст натрію. Курячі стегенця, особливо якщо вони приготовані з використанням маринадів або приправ, містять високу кількість натрію, що може бути проблемою для людей з високим тиском або серцем.
- Харчові добавки. Деякі курячі стегенця з магазину містять добавки, консерванти та підсилювачі смаку, які не завжди корисні для здоров’я.
- Алергії. Куряче м’ясо може викликати алергічні реакції у деяких людей, тому важливо враховувати індивідуальні особливості та остерігатися алергенів.
Як позбутися токсинів у МЦ “Альтернатива”
Позбутися наслідків таких «приправ» можна шляхом очищення організму. Ми щодня споживаємо шкідливі речовини. І поки печінка працює на зношування, виводячи токсини та інші шкідливі добавки, ми не відчуваємо цього. Щоб не довелося замість профілактики вдаватися до лікування, задумайтеся про своє здоров’я вже зараз.
МЦ «Альтернатива» пропонує програму очищення організму. Амбулаторна чи стаціонарна програма очищення на 5-10 днів. Очищення організму допомагає вивести токсини та шлаки з організму, відновити обмін речовин, знизити вагу, відновити роботу кишківника, печінки, жовчного міхура, лімфатичної та кровоносної системи.
- Обстеження: УЗД, лабораторні аналізи; аналіз стану організму на Комплексі Медичному Експертному
- Програма детксикації: Проживання; Харчування; Фіточаї; Масажі; Озонована вода; Ректальні інсуфляції; Продування слухового каналу; Очисні клізми; Сліпе зондування жовчного міхура та печінки (Дюбаж); Очищення тонкого та товстого кишківника (ортоградно).
- дюбаж печінки
- внутрішньовенна озонотерапія
- очисні клізми
- пресотерапія
- масаж
- підбір продуктів харчування
Звертайтеся до нас за консультацією та обстеженням. Ми підберемо програму очищення під ваші потреби.