Дослідження алергенності генно-модифікованих продуктів було опубліковано в “Annals of Allergy, Asthma and Immunology”. Згідно з ним, ГМО-продукти можуть викликати алергічні реакції.
Вчені зацікавилися цією темою, помітивши планомірне зростання випадків харчової алергії останні кілька десятиліть. Цікаво, що алергія на харчові продукти найчастіше зустрічається у промислово розвинених країнах. Основним алергеном вважають – імуноглобулін Е, від нього страждають близько 4-8% американців.
Білки і без втручання людини виступали основним алергеном, а генетично модифіковані культури призвели до зростання алергічних реакцій людей різного віку. Введення гена провокує зростання рівня алергенних білків у рослинах. Саме це і підштовхнуло вчених розпочати вивчення та тестування ГМО-культур на предмет взаємозв’язку їх поширення у світі зі зростанням випадків харчової алергії.
Алергія та ГМО-продукти: де взаємозв’язок?
Алергія – небезпечне захворювання. Воно в повторних випадках може призводити до небезпечної для життя анафілаксії, не кажучи вже про витрати, що постійно зростають, на медичні витрати. У нашому медичному центрі «Альтернатива» ви можете пройти програму очищення організму та підготовки печінки. Це допоможе не тільки зміцнити сили організму, а й зберегти життя та здоров’я.
Ви можете навіть не знати про те, що вживаєте продукти, що містять ГМО. Деякі люди вважають, що якщо купувати лише натуральні продукти та готувати їжу з них самостійно, то вдасться убезпечити свою родину від шкідливих наслідків ГМО-продуктів. Але це не так. Щоб відрізнити звичайне яблуко, від генно-модифікованого яблука, потрібно звернутися до лабораторії. Неозброєним оком відрізнити їх неможливо, тому ніхто з нас від вживання ГМО-продуктів не застрахований
Результати дослідження алергенності генетично модифікованих продуктів харчування (ГМО)
Результати дослідження, про яке ми згадували вище, вийшли дуже спірними. Одна група піддослідних показала, що вживання ГМО-продуктів не впливає на ризик виникнення алергії. Тоді як інша контрольна група продемонструвала значне підвищення частоти алергічних реакцій за умови вживання ГМО-продуктів
Поки вчені продовжують свої дослідження, краще подбати про свій організм заздалегідь і зробити все, щоб убезпечити його.
Наш Медичний центр альтернативної медицини застосовує перевірену часом Авторську методику з очищення та зміцнення організму . До комплексу процедур входить очищення та зміцнення печінки. Адже саме цей орган виступає нашим фільтром та щитом при зіткненні зі шкідливими речовинами та ГМО-продуктами.
Я навіть не задумувалась, що гмо алергенний. Так продукти, які ми звикли їсти несуть шкоду нашому організму.
Але вже після консультації у лікаря, розуміючи шкоду гмо, я стала спостерігати, що реально після шкідливої їжі в мене зявлялось почервоніння на руках. Воно проходило через декілька днів, я мастила спеціальними мазями. Але ж так не має бути.
Тому я занялась своїм здоров’ям і не вживаю продукти в яких в складі є гмо (намагаюсь).