Природні токсини в продуктах харчування виникають через різні причини, наприклад, через забруднення навколишнього середовища, неправильне зберігання продуктів, використання невідповідних методів обробки продуктів, а також наявність натуральних отруйних сполук у деяких рослинних і тваринних продуктах.

Деякі з найбільш відомих природних токсинів у продуктах харчування включають:
- Афлатоксини – це токсини, які виробляються деякими видами цвілевих грибів, таких як Aspergillus flavus і Aspergillus parasiticus, і присутні в зернових культурах, горіхах, насінні та інших продуктах. Афлатоксини канцерогенні та викликають різні проблеми зі здоров’ям.
- Гістамін – це токсин, який утворюється у рибі при неправильному зберіганні чи консервуванні. При споживанні великої кількості гістаміну виникають алергічні реакції та інші проблеми зі здоров’ям.
- Сіль з морської води – велика кількість натуральної солі міститься в деяких морепродуктах, таких як мідії та устриці. При вживанні великої кількості таких продуктів виникає надмірне споживання натрію, що спричинює проблеми зі здоров’ям.
- Синільна кислота – це токсин, який утворюється у деяких видах грибів при неправильному зберіганні. При споживанні великої кількості грибів виникає отруєння.
- Солянин – це токсин, який міститься у деяких видах овочів, таких як картопля, якщо вони зберігалися в неправильних умовах. При споживанні великої кількості таких овочів виникає отруєння.
- Залишкові пестициди – це залишки хімічних речовин, які використовуються для боротьби зі шкідниками та хворобами при вирощуванні фруктів, овочів та інших сільськогосподарських культур. Навіть якщо було дотримано все необхідне, щоб обмежити використання пестицидів, залишаються сліди цих хімічних речовин у продуктах харчування.
Для того, щоб захистити населення від небезпечних рівнів залишкових пестицидів, встановлюються гранично допустимі норми та правила, які повинні дотримуватися під час виробництва та продажу продуктів харчування. Ці норми встановлюють максимально допустиму кількість кожного пестициду в продукті та частоту використання. Проте, навіть якщо продукт містить залишкові пестициди у кількостях, які не перевищують встановлені норми, існують ризики для здоров’я. Деякі люди більш чутливі до деяких пестицидів, і навіть невелика кількість викликає у них алергічні реакції або інші проблеми зі здоров’ям. Тому важливо стежити за якістю продуктів харчування та враховувати можливість наявності залишкових пестицидів у них при їх виборі та споживанні.
Очищення організму від природних токсинів у продуктах харчування
У медичному центрі Альтернатива проводиться курс очищення організму в умовах стаціонарного центру або амбулаторно на 5-10 днів.
Програма допомагає чистити всі внутрішні органи, кров, лімфу токсинів, шлаків, накопичених пестицидів в організмі.
- Проживання в 2-х місному/1 місному номері або амбулаторно
- Обстеження. Консультація лікаря, цілодобове спостереження лікаря, УЗД органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, жовчні протоки, підшлункова залоза, селезінка) та нирок, ЕКГ, визначення бактерій, вірусів, грибків, паразитів, дефіциту вітамінів та мікроел Комплекс Медичного Експертного
- Вегетаріанське 3-разове харчування (сокотерапія, лікувальне голодування)
- Програма детоксикації, лікувальне голодування. Очищення товстого та тонкого кишківника, печінки та жовчного міхура, нирок, жовчогінні, ниркові чаї
- Масаж спини та комірної зони
- Процедури з озонотерапії. Озонована вода, мікроклізми з озонованою олією
- Санація товстого кишківник аозоно-кисневою сумішшю. Омолодження чоловічих та жіночих статевих органів, виведення слизу та паразитів з кишківника, відновлення мікрофлори, лікування поліпозу кишківника.
- Програма відновлення організму. Покращення моторики товстого кишківника (боротьба із запором), відновлення мікрофлори; поліпшення процесів всмоктування жирів, білків, вуглеводів, вітамінів та мікроелементів у тонкому кишківнику; відновлення секреторної функції шлунка, підшлункової залози, кишківника; протипаразитарні заходи; активація роботи жовчного міхура та печінки з виведення токсинів з організму, нормалізація властивостей жовчі з розщеплення жирів.







































Про природні токсини в продуктах харчування, знаю давно і не з чуток, тому проходжу періодично очищення організму.