Внутрішньовенна озонотерапія при лікуванні мігрені (головному болю): озонований фізрозчин, велика аутогемоозонотерапія

Внутрішньовенна озонотерапія – медична процедура, при якій озоно-киснева суміш вводиться безпосередньо в кровотік через вену. У медичному центрі «Альтернатива» використовується озонований фізіологічний розчин та процедура великої аутогемоозонотерапії для лікування мігрені. Озоно-киснева суміш, володіючи потужними антиоксидантними та протизапальними властивостями, сприяє покращенню мікроциркуляції, насичення тканин киснем та активізації метаболічних процесів. Це дозволяє знижувати запалення, зменшувати біль та відновлювати пошкоджені тканини.

Внутрішньовенна озонотерапія при неврологічних захворюваннях

Неврологічні захворювання, такі як мігрені, розсіяний склероз, ішемічні інсульти та інші неврологічні розлади часто вимагають комплексного підходу до лікування. О У медичному центрі “Альтернатива” ми пропонуємо цю сучасну та ефективну процедуру для покращення стану пацієнтів із неврологічними проблемами. Внутрішньовенна озонотерапія – це метод лікування, при якому ОКС вводиться безпосередньо в кровотік через вену. Озоно-киснева суміш, будучи потужним антиоксидантом, сприяє поліпшенню мікроциркуляції, насичення тканин киснем та активізації метаболічних процесів.

ВідеоВідгук: Батько Іов позбавився високого тиску, знизився рівень цукру, пройшли проблеми сечостатевої системи

Відгук пацієнта, який відчув силу очищення організму на собі! Тромбоз глибоких вен, гіпертонія, проблеми сечостатевої системи, цукровий діабет 2-го типу – букет хвороб, який спонукає отця Йова звернеться до нашого медичного центру. Пацієнт позбувся високого тиску, знизився рівень цукру, пройшли проблеми сечостатевої системи та найголовніше – з’явилося бажання та сили жити!