Апаратний лімфодренажний масаж (пресотерапія) при лікуванні серцево-судинних захворювань

Лімфодренажна терапія, у тому числі апаратний лімфодренаж, використовується в комплексі лікування для покращення загального кровообігу та зняття набряків. Пресотерапія сприяє збільшенню лімфатичного потоку, що допомагає знизити набряклість та покращити загальне самопочуття пацієнта. Лімфатична система відповідальна за збирання та видалення надлишкової рідини та відходів з тканин організму.

Газація волосистої частини голови у пластиковому мішку озоно-кисневою сумішшю при псоріазі

Озоно-киснева суміш знищує бактерії та мікроби на шкірі, зменшує запалення і свербіж, пов’язані з псоріазом. Зменшить запалення шкіри і знизить ризик утворення нових псоріатичних бляшок. Прискорить процес загоєння шкіри і сприяє оновленню клітин, зменшить видимість псоріатичних змін. Зволожить суху шкіру, що часто спостерігається у людей з псоріазом, і поліпшить її загальний стан. Допоможе зняти свербіж і дискомфорт, пов’язані з псоріазом, що поліпшить якість життя пацієнта. Сприяє поліпшенню постачання крові до шкіри, загоєнню і покращенню стану шкіри.

Ефективність застосування озонотерапії при цирозі печінки: результати досліджень

Медичний озон – це озоно-киснева суміш, що складається з 0,05-10% озону і 99,95-90% чистого кисню, одержувана з надчистого кисню шляхом розкладання в слабкому електричному розряді. Ключовим аспектом в озонотерапії є парентеральне застосування малих доз озоно-кисневої суміші, оскільки у великих концентраціях озон є токсичним і поводиться як потужний окислювач.

внутривенная-озонотерапия

Внутрішньовенне введення озонованого фізіологічного розчину

Внутрішньовенне введення озонованого розчину дуже корисне для організму. Фізрозчин сприяє очищенню крові, нормалізації обміну речовин, поліпшенню гормонального фону, загального стану шкіри та зміцненню захисних властивостей. Все це завдяки унікальній здатності озоно-кисневоъ суміші – транспортувати в органи та тканини велику кількість кисню, а також уповільнювати процеси окислення та відновлювати роботу крові.